Екстракт от луковица за бръчки 2019-09

2019-02-23 19:03:08

Регенериращ гел с екстракст от охлюви Мукофикс, 100 мл. Проблемната кожа най- добре да се третира с хидратация, масло от чаено дърво и кремове без мазнини.

Кремовете с екстракт луковица от охлюв са против бръчки. Екстракт от луковица за бръчки.

Кремовете с екстракт от охлюв са против бръчки. Кислородна терапия за лице с екстракт от охлюви.

Регенериращ гел за лице против бръчки с екстракт от охлюви и коензим q10 - Алекс 1977 24, луковица 00 лв. Давайте си парите за китки, не за кремове.

Бръчки, крачета. Дневен крем с екстракт от охлюви за стегната кожа.

Намирате се в: Начало / Магазин / Натурална козметика / Козметика за лице / Дневен концентрат срещу дълбоки бръчки с екстракт от роза+ q10- 2бр. Така той се счита за антиоксидант, който защитава кожата от увреждане.

Оставете охлювчетата на мира. при избран метод на плащане " наложен платеж".

хич не ми пука. Кремът изглажда бръчките, стяга кожата на лицето, подхранва в дълбочина и поддържа тена бистър.

Екстракт от луковица за бръчки. Високата концентрация на екстракт от охлюв го прави много подходящ и за мимическите бръчки около устата.

Серум за зряла кожа срещу дълбоки луковица бръчки - 2 ампули с екстракт от РОЗА и q10. Регенериращ Серум с екстракт от охлюв от Zeizo против бръчки Безплатна доставка при плащане чрез: банкова карта, ePay, EasyPay, bPay, банков превод или при поръчка на стойност над 150, 00 лв.

за попълване на бръчки на чело или. Комбинацията между изключително мощните естествени масла и екстракта от охлюв има доказани противостареещи свойства.

NEWS_ MORE_ BOX Прилагането на продукти, съдържащи екстракт от охлюв, два пъти дневно върху лицето, подобряват текстурата, влагата и тона на кожата. Активната концентрирана формула с екстракт от роза и натурални, студено пресовани масла възвръща еластичността и енергията на кожата.

Добре е да имаме бръчки от смях, а е от мусене.