Мога да използвам лосион за тяло като крем за лице 2019-08

2019-02-23 08:37:33

Просто не мога да се съглася с това, да си напляскам едно и също мазило по цялото тяло, най- вече пък по косата - абсурд. Защо трябва да избера Eucerin 5% Уреa подхранващ дневен крем за лице вместо да използвам продукт за тяло, например Eucerin Complete Repair Хидратиращ Лосион за тяло с 5% като Уреa, на лицето?

Това трябва да включва нощен крем за лице и специален околоочен продукт в допълнение към дневния крем. Поглезете кожата си с лосион или мляко за тяло.

Направих си домашен лосион ( масло) за тяло и бързам да споделя мога тук : ) Имах желание да си приготвя домашен лосион тъй като имам трудности при откриването на хубав лосион за моята кожа. Мога да използвам лосион за тяло като крем за лице.

Ще проверя от къде мога да се снабдя с него при мен в Пловдив. Лосион за тяло.

Деси, благодаря много за бързия отговор! Мога да използвам лосион за тяло като крем за лице.

да не кажа, че е по- добър, но не отстъпва на крема от 100 кинта. Лосионът е УНИКАЛЕН.

Мога да оттегля съгласието си във всеки момент с бъдещ ефект. Коментари за " Лосион, крем или мляко за тяло?

Може ли да използвам лосион за тяло върху кожата на новороденото ми бебче? Крем за лице.

Искам в рамките на този пост да те попитам дали ползваш слънчезащитен крем за лице. Може като би всички сте обърнали внимание, че кожата на новородените бебета не е никак съвършена.

Те включват гел за душ, измиващ гел за лице, скраб за лице, лосион за тяло. навремето хвалеха и козметиката на " христина", но не мога да кажа.

Сега по темата: за баня използвам само и единствено продуктите на Olay, които са с бадемово масло. има подобни и за лице и т.

Винаги избирайте продукти от една като и съща серия. Открийте лека, стягаща или подхранваща грижа!

Дълго време използвам лосион за тяло от същия ценови клас, въпреки че е бил наистина добър, изобщо не може да се мери с glow.