Златен перлен козметичен крем за кожата 2019-09

2019-02-23 04:18:20

Предпазва от появата на нежелани бръчки и изглажда. Интензивният перлен крем против бръчки за мазна и комбинирана кожа е с уникална формула и осигурява професионална грижа.

Кремът спомага за овлажняване и регенерация на кожата на лицето и за забавяне на процесите на стареене. Крем златен Ватрасин - В е уникален патентован продукт, златен медалист на националното изложение за изобретения, иновации и технологии в България!

Златен хайвер крем козметичен за златен грижа за козметичен бръчките анти стареене овлажнител комбинация кожата. Златен перлен козметичен крем за кожата.

Интензивен перлен крем за пигментирана кожа Забавя процеса на стареене на кожата, изравнява тена на лицето ( възрастови петна, лунички) и предпазва от появата на нови. Имате възможност да се възползвате от специалната цена на първата партида на крема „ Златен нанодиамант“, която е с 33% отстъпка за първите козметичен ни.

Крем за лице с перлен прах и активно злато. Интензивният перлен крем против бръчки е с уникална формула и осигурява професионална грижа за изглаждане.

Естествени формули, базирани на биотехнологии. Златен перлен козметичен крем за кожата.

Вече и в Козметичен салон Крем. Интензивен перлен крем за около очи Изглажда бръчките, стяга кожата, перфектно хидратира, премахва следите от умора.

Collagena Silver Pearl е луксозна козметична серия продукти за професионална ежедневна грижа за кожата. Златен нанодиамант, крем за лице 100мл.

Терапията, спечелила международен оскар за г, която ще направи кожата ви жизнена и сияйна. Collagena Silver Pearl е луксозна козметична серия продукти, за професионална ежедневна грижа за кожата.