Зехтин върху лицето за предотвратяване на бръчки 2019-09

2019-02-02 17:39:15

Сега бавно втрийте топката на памука върху лицето си всеки ден, преди лягане. Зехтин върху лицето за предотвратяване на бръчки.

Премахване на бръчки чрез масаж на лицето. Яденето на кисело зеле е също добър начин за предотвратяване на бръчки, тъй като е добър източник на витамин А.

Смесете 1 супена лъжица алое вера гел с 1 жълтък и 1 чаена лъжичка зехтин. Смесете 5 грама смлени цветя от жълт кантарион с 50 мл зехтин, оставете сместа за две седмици на хладно, след което прецедете.

Самата процедура на масажиране на лицето е изключително полезна за кожата, тъй като ускорява циркулацията на кръвта, което я прави по- стегната. Може да използвате за предотвратяване на бръчки при суха кожа.

Месото е бял хляб, напоена с мляко в продължение на 10 минути, след което се отцеждат върху него няколко капки зехтин и се прилага върху лицето за 15 минути. За външни хемороиди - 1 картоф се рендосва и се просипва зехтин върху него.

В допълнение, зехтин и други са полезни поне витамини - b, k и d, - се комбинират с моно- ненаситени мазнини осигуряват дълбоко храненето на кожата, за предотвратяване на преждевременно стареене. Месото е бял хляб, напоена с мляко в продължение на 10 минути, след което се отцеждат върху него няколко капки зехтин и се прилага върху лицето за 15 минути.

Поставете малко кисело зеле върху бръчките си за 10 минути и след това измийте. В допълнение към локалното приложение върху кожата на лицето, може да се възползвате и от успокояващия аромат на маслото от Роза, за облекчаване на стреса и отпускане.

Върху стерилна марля слагаме от сместа и така се поставя на ануса да престои през цялата нощ. Нанася се върху лицето и се оставя за 20 минути.

Зехтин върху лицето за предотвратяване на бръчки. Отиди на някое от тези изпитани домашни средства и спрете да се притеснявате за бръчки и стареене на кожата.

Разтворът е ефикасен при обширни и тежки поражения върху кожата за компенсиране на загубата на течности и предотвратяване на шока.